BOB slår et slag for de unge. Her kan du få en helt ny leilighet i sjøkanten fra 2 millioner kroner.

I Portalen bor du tett på sentrum og tett på de gode opplevelsene. Velkommen!

Bo tett på sentrum og ta del i det pulserende bylivet. Gå på kafè, spise på restaurant eller bare finne en ledig benk i solen og betrakte folkelivet.

I Portalen er det kort vei til de gode opplevelsene.

  • Markusplassen og Pizzabakeren
  • Sumo Restaurant og Kaffebrenneriet
  • Colonialen
  • Bien Bar og Prego Restaurant
  • Sentrum og Gastro Minglebar

Portalen blir selve smykket i prosjektet med en 11 meter høy klatrevegg, eksklusivt til bruk for beboerne.

I taket har vi valgt en løsning inspirert av Vieux Port Pavilion i Marseille. Her vil speil reflektere sjøen og aktivitetene, og gi et helt spesielt lys.

I Portalen er alt tilrettelagt for et aktivt liv på sjøen. Med kajakklagring og kajakkhavn rett utenfor stuedøren kan du enkelt komme deg på sjøen på fine dager.

I tillegg er det godt tilrettelagt for den som ønsker å være enda mer aktiv. Puddefjorden Kajakklubb har eget kajakk-polo lag, egen havkajakk gruppe, faste treninger i ADO og satser på utbygging av konkurransebane i Store Lungårdsvannet.

Velkommen til et aktivt liv i Portalen!

I Portalen kommer en stor takterrasse med fantastisk utsikt over fjorden, byen og byfjellene. På dager med blå himmel har du solen her fra morgen til kveld. Her kan du nyte fine sommerdager i fred og ro.

I tillegg kommer det parsellhager slik at du kan dyrke din egen mat hvis du ønsker det. Hva med å invitere venner på grillparty med egenproduserte råvarer?

I Portalen får du også en elbil med på kjøpet! Elbilen vil være eiet i fellesskap av kjøperne i Portalen, og fungere som en form for privat bildeling i prosjektet.

Er du glad i trening og friluftsliv er Portalen et fantastisk fint utgangspunkt.

Løvstien er en ny fjellvei som strekker seg langs hele Løvstakken med flotte utkikkspunkt, benker og lunger for styrketrening.

Ønsker du deg lengre opp i terrenget, så strekker Løvstakken seg høyt over Bergen med en fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Bor du i Portalen bor du tett på det meste!

I nærområdet finner du alt du trenger i hverdagen, både dagligvarer, kafèer, restauranter, treningssenter og flotte friluftsområder.

Den nye gang- og sykkelbroen vil knytte Damsgårdssundet til sentrum. Da når du BI og Universitetet på få minutter, og Torgallmenningen er bare en liten sykkeltur unna.

    Minutter på sykkel

Matbutikk

Treningssenter

BI

UIB

Kino

Torgalmenningen

Meld din interesse i dag!

Meld din interesse for å motta nyheter om prosjektet.

Kari Berland
Avdelingsleder nybygg
Mob: 41 07 30 38
E-post: kari.berland@em1.no

Sissel Brattfjord
Jurist / Megler MNEF
Mob: 48 22 36 42
E-post: sissel.brattfjord@em1.no

Illustrasjoner, design og nettside: Snølys